Sling Trainer - wat kan dit hulpmiddel eigenlijk doen ?

Sling Trainer - wat kan dit hulpmiddel eigenlijk doen ?

De Sling Trainer behoort tot de categorie van weerstandstraining met uw eigen lichaamsgewicht. Aan de andere kant is trainen met onze weerstandsbanden weerstandstraining met extra gewicht, of met een belasting, wat een uitdaging is voor iedereen die traint met een weerstandsband. PAKAMA Rugzak getraind is "gelijk".

Wanneer u met uw eigen lichaamsgewicht traint, is de belasting uw eigen gewicht en dus een perfecte training voor het hele lichaam, speciaal voor u.

De training met de sling trainer pakt vooral uw diepe spieren aan en door uw lichaam te stabiliseren in de verschillende vlakken moet u uw evenwicht bewaren.

Voordelen:

Klein en compact, je kunt onze sling trainer overal mee naartoe nemen, zelfs als je niet veel ruimte in je koffer hebt 😊

Zowel voor Beginners en ook voor Geavanceerd geschikt. U bepaalt zelf de hoeveelheid Handvatten (met de karabijnhaken kunt u de hoogte snel aanpassen) en kunt u dus zelf de intensiteit van de workout bepalen, hoe steiler de hoek van uw lichaam, hoe zwaarder.

Whole body training, zoals reeds vermeld, de oefeningen met de sling trainer werken meerdere spiergroepen tegelijk.

Alles in één, trainen met de sling trainer bevordert en daagt uw coördinatie, stabiliteit en kracht uit.

Verbeterde houding, omdat uw core en diepe spieren tijdens de training onder spanning staan, worden ze optimaal getraind.

Elk van onze coaches heeft tenminste één training gedaan in de Appwaar hij je laat zweten met de sling trainer - dus neem een kijkje 😊

 

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.