Sport in de zomer - Waar moet u rekening mee houden?

Sport in de zomer - Waar moet u rekening mee houden?

Het juiste moment van de dag

In de zomer moet u zich uitzonderlijk onthouden van oefeningen tijdens de brandende middagzon. Je lichaam is uitgedroogd tijdens de activiteit en tijdens een training in de middaghitte, droogt de zon je lichaam ook uit. Het is beter om 's morgens vroeg op te staan en je training te doen. Dan is het nog aangenaam koel, is de ozonconcentratie nog laag en kun je de dag gemotiveerd beginnen.

Als u geen vroege vogel bent, kunt u uw workout ook 's avonds doen. Het is dan nog steeds warm, maar het zonlicht staat lager en je lichaam kan de warmte beter aan.

Drinken Drinken Drinken

Zoals reeds vermeld in punt 1, is het lichaam op warme dagen gedehydrateerd. Daarom wordt aanbevolen ten minste 100 tot 150 ml water per 20 minuten te drinken. Mineraalwater is het beste, omdat het belangrijke voedingsstoffen aan uw lichaam toevoegt.

Hou je niet van mineraalwater? - Geen probleem, voeg gewoon een beetje citroen en munt toe aan je water en je hebt een verfrissend drankje!

Lotion tegen zonnebrand

Als u wilt werken met uw Fitness rugzak Als u op stap bent en een geschikte plaats zoekt voor uw training, moet u niet vergeten zonnebrandcrème op te doen. Nadat je de zonnebrandcrème hebt aangebracht, laat je het even intrekken en ben je klaar om te gaan 😉

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.