Jouw weg naar een platte en gespierde buik ...... Dit is hoe het werkt!

Jouw weg naar een platte en gespierde buik ...... Dit is hoe het werkt!

Een platte en gespierde buik? Dit is hoe het werkt!

Wie droomt er niet van een six-pack? Maar wat is de beste trainingsmethode om dat te bereiken? Sit-ups en push-ups alleen zijn niet genoeg. We vertellen je welke training bijzonder effectief is.

Fitnessinspirators en atleten van beroemdheden presenteren hun afgetrainde lichamen bijna dagelijks op sociale netwerken. A Sixpack is blijkbaar voor velen het doel van hun trainingsprogramma, maar welke methode leidt nu echt tot een gespierd lichaam?

In ieder geval, sit-ups en crunches alleen zijn niet de sleutel tot het trainen van succes..............
 

U moet een trainingsmethode kiezen die Vetverbranding oppeppers.

De eerste stap op weg naar een six-pack is het verliezen van lichaamsvet, vooral in de buikstreek. Dit bereik je echter niet door eenvoudige oefeningen voor de kern van het lichaam, maar door een combinatie van uithoudings- en krachttoestellen.

"Uren van sit-ups of Planken Uitvoeren zal je waarschijnlijk niet helpen om hardnekkig buikvet te verliezen.
 

Zorg bij het opbouwen van een sixpack voor een calorietekort - dit betekent dat je meer calorieën verbruikt dan je aan voeding binnenkrijgt.

Bijzonder effectief voor het verbranden van calorieën en het smelten van lichaamsvet zijn onze Quick & Dirty Workouts (HIIT-workouts). Bij deze trainingsmethode worden intensieve fasen afgewisseld met gematigde fasen of pauzes.

De meest efficiënte manier om een calorietekort te bereiken is door een combinatie van lichaamsbeweging en een gezonde, caloriebeperkte voeding. De voeding speelt dus ook een doorslaggevende rol bij de spieropbouw.

Als je normaal 2000 calorieën nodig hebt om op gewicht te blijven, is het voldoende om dagelijks ongeveer 1800 of 1900 calorieën via de voeding binnen te krijgen.

Wanneer u voedsel kiest, moet u er altijd voor zorgen dat het zoveel mogelijk voedingsstoffen bevat.

Een handvol Amandelen of een banaan als tussendoortje, bijvoorbeeld, bevatten veel mineralen en vitaminen die je energie geven.

Alleen als uw lichaam van alle voedingsstoffen wordt voorzien, kunt u optimale trainingsresultaten bereiken.

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.