Yoga als afwisseling voor je trainingsschema?

Yoga als afwisseling voor je trainingsschema?

Bevordering van uw lichaam

De belasting van je lichaam tijdens yoga is totaal anders dan de belasting tijdens onze trainingen in de app. De verschillende houdingen bevorderen en dagen vooral de dieper liggende spieren uit. Dit vermindert het risico op blessures en optimaliseert uw houding en de stabiliteit van uw kern.

Zonder druk

Yoga gaat niet over hoger springen, verder rennen of meer push-ups doen zoals de vorige keer. De focus ligt op jou en je lichaam. Het gaat ook over het accepteren van je eigen grenzen. Dit betekent dat je jezelf tot het uiterste moet drijven, maar ook moet accepteren wanneer je het niet meer kunt en als het moet, laat dan de huidige positie los, neem een pauze en probeer het dan opnieuw.

Mentale kracht

De verschillende houdingen in yoga bestaan meestal uit een afwisseling van spanning en ontspanning, waarbij je bijvoorbeeld langere tijd in een houding blijft, waarbij je je concentreert op je ademhaling en op het hier en nu.

Je lichaam wordt stilgelegd, je geest wordt helderder en je adem bewuster, zodat je beter leert omgaan met je emoties, waardoor je sterker staat om door het dagelijks leven te dwalen, want niets kan je gemakkelijk uit vorm brengen.

 

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom we het plotseling over yoga en de voordelen ervan hebben? 


We kunnen je maar zoveel vertellen, blijf nieuwsgierig, pak je Fitness rugzak van PAKAMA en volg onze App ;-) 

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.