PAKAMA Slider voor uw workout thuis

PAKAMA Slider - hoe de kleine "plaatjes" je doen zweten

Vandaag stellen we u een ander trainingsmiddel voor van onze Fitness rugzak vooraan: de schuifregelaars

Onze kleine ronde Slider wegen slechts 80 g, hebben een diameter van ongeveer 18 cm en zijn slechts 8 mm dik. Toch is dit genoeg om je spieren echt te laten branden!
De zachte neopreenzijde is bedoeld voor binnenshuis (bv. op uw houten vloer) en met de harde kunststofzijde kunt u over de vloer glijden op tapijt of buitenshuis. Dus de sliders zijn ook geweldig voor je training thuis!

Het voordeel van de sliders is dat je lichaam zich tijdens de bewegingen voortdurend moet stabiliseren en zijn evenwicht moet bewaren om niet om te vallen. Om dit te voorkomen, zijn uw diepe spieren in het kerngebied (tussen de buik en de rug) de belangrijkste spieren die werken tijdens de training met de sliders!

Niet alleen je diepe spieren werken - ook je evenwichtsgevoel, dat je lichaam in evenwicht moet houden, en je uithoudingsvermogen worden door onze sliders verbeterd.

 

Voor Je beenspieren kun je bijvoorbeeld de volgende oefening doen:

Lunges

Voor lunges, ga op heupbreedte uit elkaar staan met een voet op elke schuiver. Schuif met je rechtervoet naar achteren en buig tegelijkertijd je knieën. De linkervoet blijft op de grond en de knie vormt een hoek van 90 graden. Raak kort de vloer aan met de rechterknie en houd het bovenlichaam recht.. Schouders en heupen wijzen naar voren. Schuif dan het rechterbeen terug naar voren naar de uitgangspositie en sta op. Dan is het de beurt aan de andere kant.
PAKAMA Slides Workout - Lunges

 

Voor Je buikspieren kun je de volgende oefening doen:

Bergbeklimmer

Ga in viervoetige houding staan met je armen op schouderbreedte uit elkaar. Plaats nu je voeten elk op een schuiver en laat je lichaam zakken in de plank positie. Trek nu je voeten omhoog naar je hoofd tussen je armen door, afwisselend met de pads. Houd je buik- en bilspieren gespannen. Deze sliders zijn goed voor je kern, voel je het?
PAKAMA glijbaan workout - bergbeklimmer

 

Veel plezier met zweten!

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.