Uw lunchpauze met PAKAMA

Uw lunchpauze met PAKAMA

Je wilt een dagelijkse workout doen, maar je hebt geen tijd. Misschien is je lunchpauze er het ideale moment voor. Hieronder heb ik een plan voor u hoe u uw lunchpauze zinvol kunt organiseren met uw PAKAMA-tas en toch nog tijd overhoudt voor uw maaltijd.

De sleutel tot je lunchpauze workout is, zoals zo vaak, planning. U kunt het beste uw sportkleding, lunch, drinken en eventueel een koptelefoon de avond tevoren in uw PAKAMA-tas stoppen, zodat u de volgende ochtend niet onnodig hoeft te stressen.

Met de PAKAMA-app hoeft u zich geen zorgen te maken over welke oefeningen u tijdens uw lunchpauze wilt doen en hoeveel tijd u voor elke oefening nodig hebt.

Volg de instructies en gebruik uw lunchpauze voor een zweterige workout om vervolgens energiek en voldaan terug te keren naar uw werkplek.

12.00 uur: Pak je PAKAMA-tas en ga naar het dichtstbijzijnde toilet en trek je sportkleren aan.

12:05: Zoek een oefenterrein. Dit kan een leeg kantoor zijn, een vergaderzaal of misschien een park in de buurt. Met de PAKAMA Bag heb je niet veel ruimte of uitrusting nodig voor je workout. In de app kun je onder elke training gemakkelijk zien of je een deur nodig hebt om je deuranker aan te bevestigen. Als u niet de mogelijkheid hebt om het deuranker of de sling trainer te bevestigen, kiest u gewoon een andere training.

12:15 uur: Kies je training in de PAKAMA app. Beslis voor jezelf hoeveel tijd je nodig hebt voor je lunch nadien. Als je je lunch moet opwarmen in de magnetron, kun je een 7 minuten quick and dirty workout doen. Als je kan eten terwijl je werkt, kan je een 20-minuten workout doen.

12:35 p.m.: Ga weer naar het dichtstbijzijnde toilet en trek je werkkleren aan. Misschien biedt uw bedrijf zelfs de mogelijkheid om te douchen.

12.45 uur: Haal je lunch uit de koelkast en geniet van je maaltijd na de zweterige workout.

13:00: Ga tevreden door met je werk.

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.