PAKAMA - De SZ Bar en de beste weerstandsbanden voor uw trainingen

PAKAMA - De SZ Bar en de beste weerstandsbanden voor uw trainingen

Vandaag willen wij u voorstellen aan de PAKAMA SZ Bar en de Zware en extreme weerstandsbanden in meer detail.

Na meer dan 30 monsters en meer dan een jaar van bedenken, ontwikkelen en testen hebben we de SZ Bar geoptimaliseerd voor u en uw trainingsdoelen.
U vraagt zich waarschijnlijk af wat de SZ Bar zo speciaal maakt, nietwaar?

Ergonomisch gebogen vorm

Er is gebruik gemaakt van een perfecte greep en een ergonomisch gebogen vorm, die zich optimaal aan uw behoeften aanpassen. De SZ Bar is optimaal voor elke lichaamsbouw en u kunt kiezen tussen een smallere en een bredere greep met een bocht door de SZ Bar gewoon rond zijn lengteas te draaien. Het voelt gewoon goed en juist!

Nieuw vergrendelingsmechanisme

Bovendien is een nieuw type vergrendelingsmechanisme "Just click it" ontwikkeld. Dit mechanisme is 100% veilig, uiterst stabiel en heeft een Nailprotect systeem, wat betekent dat u het klikmechanisme ook zonder problemen met langere vingernagels kunt gebruiken! Wanneer u beide delen van uw SZ-staaf tegen elkaar duwt, maakt u een luide "klik". 

Gebruik het middelste deel van uw duim om uw SZ Bar te demonteren.

2. Druk de pin er slechts lichtjes in en trek hem dan gewoon uit elkaar.

 

Duitse machinebouw

Onze SZ Bar is ontworpen door ingenieurs, zodat u kunt opstijgen met een weerstandsbelasting tot 300 kg! Bovendien weegt de staaf evenveel als drie iPhones, maar heeft hij toch een hoge waarde en een extreem lange levensduur, omdat een aluminiumlegering van topkwaliteit werd gebruikt. Bovendien zorgen de hoogwaardige kogellagers ervoor dat de oogjes zelfs bij maximale belasting soepel draaien.

Er zijn talloze stresstests uitgevoerd om uw veiligheid te garanderen: Veiligheid Eerst!

Ga zwaar en extreem

De nieuwe weerstandsbanden zijn een visueel hoogtepunt voor alle liefhebbers van sportieve stijl, vooral met onze SZ Bar, want de sterkste band is in een signaalkleur.
Onze Zwaar Weerstandsbanden samen bieden weerstanden tot 100-120 kg. De Extreem De weerstandsbanden stuwen u met tot 120-140 kg tot je grenzen.
Zwaar of extreem zwaar - u beslist!

De "grote" oefeningen 
Met de nieuwe SZ Bar kunt u natuurlijk nog steeds alle "grote", complexe oefeningen zoals squats, deadlift, shoulder press, thrusters enz. uitstekend uitvoeren. 

 

En het beste voor het einde:
Natuurlijk is de SZ Bar en de Zware + Extreme Weerstandsbanden ook in Uw PAKAMA Fitness Rugzak.

In de PAKAMA app vindt u verschillende workouts waarvoor u de SZ Bar perfect kunt gebruiken. U kunt nog 6 oefeningen vinden hier.

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.