De Beachbody is gemaakt in de lente!

De Beachbody is gemaakt in de lente!

De zomer komt dichterbij, maar het strand is nog ver weg? Geen probleem. Begin nu met ons 6-weekse S.O.S Beachbody programma. Samen met Coach Saoussen breng je je lichaam 6 weken lang in de juiste vakantiestemming in een split workout, waar je ook bent.

De voordelen van het S.O.S. Beachbody programma

Ons trainingsprogramma is ontwikkeld door een topcoach om u zo snel en effectief mogelijk in vorm te krijgen voor uw vakantie. Samen met Coach Saoussen traint u 4x45 minuten per week voor uw strandfiguur. U bent volledig flexibel wat betreft de dag en het tijdstip waarop u wilt trainen. Coach Saoussen zal je motiveren om je doel te bereiken.

Het S.O.S. Beachbody programma zorgt ervoor dat u zich goed voelt op uw vakantie. Het programma is geschikt voor iedereen. Als een oefening te moeilijk voor je is, geen probleem, Coach Saoussen heeft altijd alternatieven voor je. Ze zal je een manier laten zien om de oefening makkelijker te doen. Voor elke oefening krijgt u een korte uitleg, zodat u meteen aan de slag kunt. Je strandfiguur wacht op je.

Start nu met ons 6-weekse S.O.S Beachbody programma in de PAKAMA app en kom in de stemming voor uw vakantie

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.