Ochtendhumeur? 5 tips voor een actievere start van de dag

Ochtendhumeur? 5 tips voor een actievere start van de dag

2 commentaren

Sommige dagen is het gewoon te verleidelijk om de snooze-knop van je wekker in te drukken. Wanneer je in de behaaglijk warme omhelzing van je dekbed ligt, kan het volkomen onaantrekkelijk lijken om de energie op te brengen om op de mat te gaan liggen en op te staan voor je ochtendworkout.

Maar wat als we je vertellen dat je dat kunt veranderen? Wat als we je vertellen dat uit bed springen zodra de wekker gaat, je echt fit kan maken voor de rest van de dag?

Uit een wereldwijd onderzoek is gebleken dat een op de vier mensen van lichaamsbeweging in de buitenlucht meer energie krijgt dan van muziek luisteren, live sport kijken, een concert bijwonen, tijd doorbrengen met dierbaren of naar de sportschool gaan.

Ben je geen buitenatleet? Dan is het nu misschien tijd om het eens te proberen. Tijdens de pandemie waren 58,1% van degenen die meldden dat hun energieniveau was gedaald, degenen die helemaal niet sportten.


1. focus op de voordelen
Ochtendgymnastiek is goed voor lichaam en geest. Je maakt veel endorfine vrij, waarvan is aangetoond dat het een mentale en fysieke energieboost geeft.

De endorfines die vrijkomen tijdens een ochtendgymnastiek blijven de hele dag werken, dus u voelt niet alleen het onmiddellijke effect, maar u profiteert er ook de rest van de dag van. Het is echt een positieve boost om de dag te beginnen.

Het geeft ook een goed gevoel als je weet dat je een van je taken voor die dag al hebt volbracht. Dat is een gemakkelijke mentale opkikker - en de mentaliteit van een goede start kan leiden tot meer positieve beslissingen gedurende de dag.

Top tip: Oefen met zeggen: "Ik mag", niet: "Ik moet". Door te zeggen: "Ik mag vanmorgen hardlopen" in plaats van: "Ik moet vanmorgen hardlopen", verandert het verhaal van een negatieve in een positieve visie.

2. Leer te houden van een goede nachtrust.

Om vroeg op te staan (en genoeg energie te hebben om van bed in de sportschoenen te springen), moet je jezelf trainen om avondrust in te plannen en vroeg naar bed te gaan.

Verruil lichaamsbeweging, felle lampen en grote maaltijden 's avonds voor rustigere, ontspannende activiteiten zoals lezen of yoga. s Avonds laat sporten kan veel adrenaline vrijmaken en het cortisolniveau verhogen. Dit kan het moeilijk maken voor u om uit te schakelen en in slaap te vallen, wat op zijn beurt uw herstel kan beïnvloeden.

De beste tip: pas uw nachtroutine aan en kijk hoe dat u helpt om 's ochtends een energieke routine te krijgen. Onderweg zult u ook profiteren van een betere nachtrust.

Pak je PAKAMA tas de avond van tevoren in.
Een eenvoudige maar doeltreffende truc is om je uitrusting klaar te zetten zodat je bij zonsopgang kunt opstaan en gaan.

Check het weerbericht, zorg dat je bent voorbereid op de juiste omstandigheden en je begint de dag met meer energie dan ooit tevoren. 

De beste tip: Maak uw PAKAMA tas de avond van tevoren klaar. Als je je niet voorbereidt, kun je falen en zo verder.


5. zoek een trainingsmaatje
Een andere eenvoudige truc die u in een mum van tijd door uw ochtendgymnastiek loodst, is om met iemand samen te werken.

Het is belangrijk om een vriend te hebben die je verantwoordelijk houdt. Als je voelt dat je niet alleen bent. Geen smoesjes meer als je de wekker op snooze zet.

Toptip: virtueel sporten met een vriend kan net zo effectief zijn als samen in het echt sporten. 

 

 

----------------------------------------------------------------

 

ENG🇬🇧

 

Sommige dagen is het te verleidelijk om de sluimerknop van je wekker in te drukken. Wanneer je in de knusse warme omhelzing van je dekbed ligt, kan het volkomen onaantrekkelijk lijken om de energie op te brengen om op je matje te gaan liggen en op te staan voor je ochtendworkout.

Maar wat als we je vertellen dat je dat kunt veranderen? Wat als we je vertellen dat uit bed springen zodra de wekker gaat, je echt fit kan maken voor de rest van de dag?

Uit een wereldwijd onderzoek is gebleken dat een op de vier vindt dat lichaamsbeweging in de buitenlucht als activiteit meer energie geeft dan naar muziek luisteren, live sport kijken, een concert bijwonen, tijd doorbrengen met dierbaren of naar de sportschool gaan.

Geen buitenatleet? Dan is het nu misschien tijd om het eens te proberen. Tijdens de pandemie waren 58,1% van degenen die meldden dat hun energieniveau was gedaald, degenen die helemaal niet sportten.


1. Focus op de voordelen
Ochtendgymnastiek is goed voor lichaam en geest. Je maakt veel endorfine vrij, waarvan is aangetoond dat het je mentale en fysieke energie een boost geeft.

De endorfines die vrijkomen tijdens een ochtendgymnastiek gaan de hele dag door, dus u voelt niet alleen de onmiddellijke effecten, maar u profiteert er ook de rest van de dag van. Het is echt een positieve boost om de dag te beginnen.

Het geeft ook een goed gevoel als je weet dat je een van je taken voor die dag al hebt afgehandeld. Het is een gemakkelijke mentale opkikker - en de mentaliteit van een goede start kan leiden tot meer positieve beslissingen gedurende de dag.

Top tip: Oefen te zeggen, "Ik mag," niet, "Ik moet." Door te zeggen: "Ik mag vanmorgen hardlopen", in plaats van: "Ik moet vanmorgen hardlopen", verander je het verhaal van negatief naar positief.

Leer van een goede nachtrust te houden.

Om vroeg op te staan (en genoeg energie te hebben om van bed naar sneakers te springen), moet je jezelf trainen om avondrust in te plannen en vroeg naar bed te gaan.

Verruil lichaamsbeweging, felle lampen en grote maaltijden 's avonds voor rustigere, meer ontspannen activiteiten, zoals lezen of yoga. s Avonds laat trainen kan veel adrenaline vrijmaken en het cortisolniveau verhogen. Dit kan het moeilijk maken voor u om uit te schakelen en in slaap te vallen, wat op zijn beurt uw herstel kan beïnvloeden.

De beste tip: Pas uw nachtroutine aan en kijk hoe u zo aan een energieke ochtendroutine kunt wennen. Onderweg zult u ook profiteren van een betere nachtrust.

3. Pak uw PAKAMA tas de avond van tevoren in.
Een eenvoudige maar doeltreffende truc is om je spullen klaar te zetten zodat je bij zonsopgang kunt opstaan en gaan.

Check het weerbericht, zorg dat je bent voorbereid op de juiste omstandigheden, en je begint de dag met meer energie dan ooit.

De beste tip: zet uw PAKAMA-tas de avond tevoren klaar. Als je je niet voorbereidt, kun je falen en zo verder.


5. Zoek een trainingsmaatje
Een ander simpel trucje om je 's ochtends snel door je workouts heen te helpen, is om met iemand samen te werken.

Het is belangrijk om een vriend te hebben die je verantwoordelijk houdt. Als je voelt dat je niet alleen bent. Geen smoesjes meer als je je alarm op snooze zet.

Toptip: virtueel trainen met een vriend kan net zo effectief zijn als samen in het echt trainen.

2 commentaren

enaxoguw
enaxoguw
Amoxicilline Online[/url] Amoxicilline 500 Mg dcf.vrbo.pakama-athletics.com.vhy.yz http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
ayavuyeloto
ayavuyeloto
Online[/url] Amoxicilline kopen pla.zhwf.pakama-athletics.com.kqf.ve http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Laat een reactie achter

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de volgende regels zijn van toepassing. algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.